Hlavní stránka Místa na svatební obřad Místa na svatební hostinu Všechna svatební místa Články O nás
Zpět na všechny články

30 nejzajímavějších oddělených svatebních šatů

Patříte mezi nevěsty, které rozhodně nehodlají kráčet s davem? Chcete na své svatbě šokovat a učinit jí tak zábavnější a vyzývavější? Pak zvolte oddělené – dvoudílné – svatební šaty.

U nás ještě tak populární nejsou, ale ve světě se stávají velkým hitem. Módní návrháři, jako třeba Carolina Herrera nebo Cristian Siriano se předhání a zařazují je do svých svatebních kolekcí.

Oddělené svatební šaty rozhodně nejsou pro upjaté a tradice následující nevěsty. Také bych je nezvolila pro ty, které se chtějí vdávat v kostele. Ale jsou ideální volbou pro uvolněnou svatbu plážového nebo boho stylu.

Cudně vykukující kousky kůže z vás totiž udělají sexy bohyni. Nabírané tylové sukně, krajky, volná záda nebo třeba dlouhé rukávy, které projdou i kritickým okem vaší maminky. To vše spojte a nakonec rozdělte do dvou dílů.

Nechte si je ušít od šikovných českých návrhářů a udělejte z nich perlu svého šatníku. Jsou navíc tak jednoduché a krásné, že je budete moci použít ještě při dalších slavnostních příležitostech.

Inspirujte se v naší galerii. Vybrali jsme pro vás 30 nejoriginál­nějších a nejodvážnějších kousků oddělených svatebních šatů.

Nejnovější články

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…